Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο της συσκευασίας από το 2013. Μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά η εταιρεία μας στοχεύει όχι μόνο στο να διατηρεί αλλά και να διευρύνει τα μερίδια αγοράς της καθώς και να προσφέρει στους πελάτες τις προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις διαρκείς ανάγκες τους.

Σήμερα η ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ με ισχυρές διεθνείς συνεργασίες παραμένει μια ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς με ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη αναλώσιμης συσκευασίας στη μαζική εστίαση και στη συσκευασία τροφίμων.

Βασική προτεραιότητα είναι η συνεχής βελτίωση της συσκευασίας , η ανανέωση των προϊόντων, ώστε να παρέχονται λύσεις λειτουργικές και σύγχρονες, καθώς και η εισαγωγή νέων ιδεών και προϊόντων στην αγορά, σε συνδυασμό με την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά standard ποιότητας και εργονομίας τα οποία χαρακτηρίζουν τα brand των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.

Μην διστάσετε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας κατατοπίσει άμεσα και με συνέπεια.

Οι Αρχές Μας

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρίας & πρωταρχικό μας μέλημα η άψογη ποιότητα, η μοντέρνες γραμμές προϊόντων, οι ανανεωμένες ιδέες, η άμεση εξυπηρέτηση και πιο προσιτές τιμές.

Οι Πελάτες

Είμαστε βασικοί προμηθευτές σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες εστίασης , ζαχαροπλαστικής και γενικού εμπορίου στη περιοχή του Αγρινίου  και όχι μόνο και αυτό το κατορθώσαμε με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον ακολουθώντας οικολογικούς τρόπους διαθέτουμε ISO 9001:2008 και για όλες τις πρώτες μας ύλες έχουμε πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρία μας δεσμεύτηκε από την πρώτη στιγμή να λειτουργεί με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους και συνεργάτες της.

Σεβόμενη και παρακολουθώντας τις εξελίξεις αντιλαμβάνεται την υποχρέωσή της να προστατεύσει, στο μέτρο που μπορεί, το περιβάλλον από την δραστηριότητά της αλλά και να συνεισφέρει στην σχετική ευαισθητοποίηση του κοινού της.

Πολιτική Ποιότητας

Η Εταιρία δίνει εξαιρετική σημασία στην διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που παρέχει στους πελάτες της. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, σχετικά με την παραγωγή εκτυπωμένων υλικών συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Όλες οι χάρτινες, πλαστικές και foam συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες με HACCP – ISO πιστοποίηση σε ότι αφορά τη χρήση, τα υλικά και τις συνθήκες παραγωγής τους.